Kuka minä olen?

”Jos luulet että emme voi muuttaa maailmaa, se tarkoittaa vain sitä, että sinä et ole niitä jotka sen tekevät.” – Jacque Fresco –

Olen (kriisi)viestinnän kehittäjä ja toteuttaja Etelä-Karjalasta. Kiinnostuksen kohteina erityisesti viranomais- ja julkishallinnon viestintä, sosiaalinen media, sisällön tuotanto, muutoksesta viestiminen ja kriisiviestintä. Tarinankertoja, läsnäolija, sillanrakentaja ja uuden keksijä.

Olen aktiivinen somettaja ja yhteisömanageri. Päivitän ja tuotan sisältöä kahdeksalle henkilökohtaiselle ja kolmelle organisaation sometilille.

Olen viestinnän kouluttaja ja luennoitsija. Innostaja, tukija, auttaja ja sparraaja. Osaamisaiheena erityisesti kriisiviestintä ja sosiaalinen media. Koulutusta teen tällä hetkellä rajallisesti virkatyöni sisällä erityisesti julkishallinnolle ja viranomaisille sekä hiukan myös järjestökentälle. Verkko-opetus kiinnostaa tällä hetkellä valtavan paljon.

Olen sotatieteen maisteri ja varautumisen ammattilainen.

Tärkeitä minulle ovat työstä nauttiminen, työn imu, positiivisuus ja ilo.

Vapaa-aikana olen koiranohjaaja, ratsastaja ja intohimoinen lukija. Henkireikänä toimii aina suomalainen metsä ja lasi hyvää viiniä.

Katso lisää LinkedIn -profiilistani.